Subotić: Etiopija, pa ćemo videti

Nacionalni sport - Četvrtak 02.04.2015 - 11:07

Štoper Borusije Dortmund Neven Subotić kaže da može da zamisli sebe kako jednog dana igra u Premijer ligi.

Beta/AP Beta/AP

Srpski internacionalac vraća se u formu posle teške povrede kolena – bio je starter na sedam prethodnih mečeva u kojima je Borusija sakupila 17 bodova, uz šest primljenih golova.

- Moj plan za leto jeste da odem u Etiopiju sa svojom humanitarnom fondacijom, a posle toga ne znan šta će se dogoditi - kaže 26-godišnji fudbaler.

Subotić je u Borusiju došao 2008. godine iz Majnca, a ugovor mu ističe 2016. godine.

- O tim stvarima ne govorim u javnosti- odgovorio je Suboti na pitanje da li njegovi predstavnici i on razgovaraju sa klubom o produžetku ugovora.

Nedavno su se pojavile spekulacije da bi Arsenal želeo da dovede Subotića.

- Mogu da se zamislim da jednog dana igram u ligi gde se više ceni fizički fudbal. Fudbal je u Engleskoj agresivniji, čvršći, u sportskom smislu naravno. Kao štoper, ne želim da se plašim da samo dodirnem protivnika - objasnio je Subotić i naglasio šta mu se ne dopada:

- Kako da radim svoj posao ako moj rival počne da plače i bez kontakta? Nerviraju me i ti penali posle simuliranja, to je varanje. Ne sviđa mi se kada napadač ide brzinom od jednog kilometra na sat, a onda poleti kao da su ga kola udarila - kaže on.

B92, ESPN

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: