Terzić: Delimično sam zadovoljan

Nacionalni sport - Petak 26.09.2014 - 06:09

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić rekao je da je delimično zadovoljan pobedom nad Kamerunom u trećem kolu SP u Italiji.

Pobeda Srbije nad Kamerunom Pobeda Srbije nad Kamerunom

Srbija je slavila sa 3:0 i zadržala maksimalan učinak, ali su Kamerunke pravile dosta problema Srbiji, posebno u trećem setu.

- Mi smo ovu utakmicu želeli da odigramo najbolje moguće, bez obzira na to kakve kvalitete poseduje protivnik. U većem delu utakmice smo igrali dovoljno dobro, osim u trećem setu kada je bilo evidentno da je došlo do pada - kazao je Terzić.

- Bilo je potrebno da neke igračice dobiju malo više lopti, da uđu u ritam. Neke stvari su bile kako treba, neke, ali važo je da smo ovu utakmicu završili bez većih problema - rekao je Terzić posle meča.

Srbija je bila favorit na ovom meču, ali su protivnice u trećem setu namučile naše odbojkašice.

- Uvek je problem pripremati se za mečeve sa ovakvim rivalima, svesni smo da je razlika u kvalitetu velika, ali svi moraju biti svesni da nije bitno samo pobediti ovakve mečeve, već ostati u pravom ritmu za naredne. Tako da sada možemo biti samo delimično zadovoljni - kaže selektor.

Srbija u subotu igra meč sa Kanadom, a zatim sledi Brazil.

- Meč sa Kanadom će biti potpuno drugačiji od oog sa Kanadom, koja je ozbiljniji protivnik. Posle Kanade sledi Brazil, tako da moramo da odigramo meč na mnogo višem nivou, kako bismo bili spremni za Brazil - rekao je Terzić.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: