UEFA u utorak o žalbi Srbjie

Nacionalni sport - Ponedeljak 01.12.2014 - 12:13

Apelaciona komisija UEFA u utorak se u doneti odluku o žalbama Fudbalskih saveza Srbije i Albanije na kazne nakon prekinutog meča u Beogradu.

StarSport StarSport

Kontrolna, Etička i Disciplinska komisija UEFA registrovala je taj meč službenim rezultatom 3:0 u korist Srbije, ali je istovremeno srpsku selekciju kaznila oduzimanjem tri boda u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

Srbija je kažnjena sa dve utakmice bez prisustva publike (polovinu kazne već je odradila protiv Danske), a dva Saveza kažnjena su i novčano sa po 100.000 evra.

Utakmica kvalifikacija za prvenstvo Evrope izmedju Srbije i Albanije prekinuta je 14. oktobra pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letelica, dron, sa zastavom takozvane Velike Albanije, nakon čega su usledili incidenti.

Susret je prekinut pri rezultatu 0:0.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: