US Open: Novak, JJ i Bojana

Nacionalni sport - Nedelja 24.08.2014 - 13:43

US Open počinje u ponedeljak, a na terenu će se naći troje srpskih predstavnika – Novak Đoković, Jelena Janković i Bojana Jovanovski.

Beta/AP Photo/Al Behrman Beta/AP Photo/Al Behrman

Jankovićevu i Jovanovski očekuje međusobni susret, koji je drugi po redu na Terenu 17 i mogao bi da počne najranije oko 19 časova. Program na tom terenu otvaraju Rus Mihail Južni i Nik Kirjos iz Australije.

Očekivano, Novak će sa Argentincem Dijegom Švarcmanom igrati na Artur Eš stadionu i to poslednji meč u večernjem terminu, što znači da će na teren izaći posle ponoći po našem vremenu.

Na najvećem stadionu kompleksa „Flašing medouz“, prvi meč, od 11 časova po lokalnom, odnosno 17 po našem vremenu, igraju Rumunka Simona Halep i domaća teniserka Danijel Rouz Kolins. Potom će se na terenu naći miljenica domaće publike Venus Vilijams i japanska veteranka Kimiko Date Krum, pre nego što se sastanu Švajcarac Stanislas Vavrinka i Jiri Veseli iz Češke.

Po završetku duela Vavrinke i češkog tenisera uslediće ceremonija zvaničnog otvaranja poslednjeg Gren slema sezone. Večernji program, najranije u 1 čas posle ponoći, otvaraju Ruskinje Marija Šarapova i Marija Kirilenko, a posle njih dve na teren izlaze Đoković i Švarcman.

Na Luj Armstrong stadionu od 17 časova igraju Poljakinja Agnješka Radvanjska i Šeron Fičmen iz Kanade, a potom na teren izlaze šampion US Opena iz 2012. godine Endi Mari i Holanđanin Robin Hase. Domaća teniserka Slouns Stivens i Nemica Anika Bek igraju treći meč na tom terenu, a najranije u 23 časa sastaju se peti nosilac Miloš Raonić iz Kanade i Japanac Taro Danijel.

US Open počinje u ponedeljak i trajaće do 7. septembra, a Srbija će imati ukupno sedam predstavnika u singlu.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: