Vojvodina osvojila Kup izazivača!

Nacionalni sport - Nedelja 12.04.2015 - 22:41

Odbojkaši Vojvodine osvojili su Kup izazivača, pošto su uspeli da osvoje dva seta na gostovanju Benfiki.

Foto: B92 Foto: B92

U prvom meču u Novom Sadu naš tim slavio je sa 3:1 u setovima, pa su mu na revanšu u Lisabonu bila potrebna dva seta kako bi obezbedio trofej.

Prvi set Vojvodina je dobila sa 26:24, tada je spasena i set lopta, a drugi sa 25:21. Benfika je kasnije preokrenula i dobila revanš sa 3:2 u setovima (24:26, 21:25, 25:16, 25:23, 15:10), ali tada su Novosađani već osigurali trofej.

Tim Vojvodine: Stevan Simić, Lazar Kolarić, Čedomir Stanković, Borislav Petrović, Miloš Nadaždin, Milan Katić, Igor Jovanović, Nikola Peković, Veljko Petković, Dražen Luburić, Mihajlo Stanković, Miodrag Milutinov. Trener: Strahinja Kozić.

Vojvodina je osvojila po 13 titula šampiona države i pobednika nacionalnog Kupa, dva treća mesta u Kupu evropskih šampiona, jedno treće mesto u Kupu pobednika Kupova i jedno cetvrto mesto u Top tims kupu.

Odbojkaši Vojvodine su ove sezone ranije osvojili Kup Srbije, a očekuje ih i polufinale plej-ofa domaćeg prvenstva protiv Crvene zvezde.
 

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: