Za vikend počinje rasplet: Srbija u nedelju na Finsku

Nacionalni sport - Petak 11.09.2015 - 09:11

Košarkaši Srbije igraće u nedelju od 14.30h u Lilu protiv Finske u osmini finala Evropskog prvenstva.

U osmini finala Srbija sa Finskom. Foto: Starsport U osmini finala Srbija sa Finskom. Foto: Starsport

Ekipa Aleksandra Đorđevića perfektno je odradila prvu fazu takmičenja i završila je na prvom mestu grupe B sa maksimalnih 5-0.

Naša grupa ukršta se u osmini finala sa grupom A u kojoj je selekcija Finske zauzela četvrtu poziciju porazom u poslednjem kolu od selekcije Poljske.

Naša reprezentacija već u petak se seli u Lil gde će na fudbalskom stadionu igrati duel osmine finala. Poznati su i ostali parovi prve eliminacione faze, a nama najzanimljiviji je duel Češka – Hrvatska pošto će pobednik tog duela igrati u četvrtfinalu protiv boljeg iz duela Srbija – Finska.

Ekipa Velimira Perasovića zauzela je drugu poziciju u C grupi, dok je selekcija Češke treća u D grupi. Iako je još daleko, u eventualnom polufinalu Srbija bi išla najverovatnije na Litvaniju ili Italiju.

Prvi mečevi osmine finala na programu su u subotu kada se sastaju Francuska – Turska, Letonija – Slovenija, Grčka – Belgija i Španija – Poljska. Pobednik duela

Osmina finala Evropskog prvenstva:

subota:

Letonija – Slovenija (12h) vs Francuska – Turska (21h)
Grčka – Belgija (14.30h) vs Španija – Poljska (18.30h)

nedelja:

Srbija – Finska (14.30h) vs Hrvatska – Češka (12h)
Litvanija – Gruzija (21h) vs Izrael – Italija (18.30h)

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: