Ziki: Hvala Sem što je rekla "da"

Nacionalni sport - Ponedeljak 07.07.2014 - 06:59

Nenad Zimonjić bio je presrećan jer je osvojio jedini Gren slem u misku koji mu nedostaje.

Nenad Zimonjić, Samanta Stosur Nenad Zimonjić, Samanta Stosur

On i Samanta Stosur pobedili su u finalu Mirnjija i Čan sa 2-0 u setovima.

Srpski teniser posebno je istakao svoju partnerku i dodao je da mu je veoma drago što je ona pristala da igra sa njim.

- Mi smo takav tim da nema veze ko je sa druge strane mreže. Ako igramo dobro možemo da pobedimo boliko koga. Imali smo jedan veoma neizvestan meč koji smo dobili sa 8:6 u trećem setu. Ostale mečeve smo odigrali dobro, veoma dobro. Kontrolisali smo mečeve od početka do kraja i bilo je uživanje igrati sa Sem. Drago mi je što je rekla da, drago mi je što smo iskoristili ovu šansu. Ovaj Slem mi je nedostajao. Ona je ranije osvajala miks sa Bobom. Tako da, hvala joj - rekao je Zimonjić.

Šta to u njenoj igri odgovara tebi?

- Ona ima neverovatan servis. Ona može bilo kakav servis da pošalje u bilo koji deo polja. Veoma je solidna sa osnovne linije. Fantastičan forhend. Na mreži je prilično dobra. Sve te stvari su veoma važne. Prvo sam je video na australijan openu i tada sam rekao da moram da je pitam da igra sa mnom - kaže Zimonjić.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: