Zvezda bez trojke, Žalgiris slavio

Nacionalni sport - Petak 06.02.2015 - 06:09

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Žalgirisa u Kombank areni sa 70:68, u 6. kolu Top16 faze u Evroligi.

Starsport Starsport

Ekipa Dejana Radonjića pretrpela je peti poraz i znatno je umanjila šanse za plasman u četvrtfinale Evrolige.

Od početka do kraja utakmice crveno-beli su igrali u kontra ritmu, imali su veliki broj izgubljenih lopti, a poraženi su najviše zbog očajnog šuta za tri poena (0-19).

Zvezda je na ovom meču praktično igrala bez dvojice izuzetno važnih igrača u rotaciji. Stefan Jović od starta nije bio u timu, dok je Dangubić početkom meča povredio stopalo, pa se nije vraćao u igru.

I pored svih problema, crveno-beli su u poslednjoj četvrtini imali šansu da preokrenu i pobede, ali su brzopleto odigrali u situacijama kada su imali šansu da preokrene, a u poslednjoj sekundi trojku za pobedu sa više od 10 metara promašio je Markus Vilijams.

Boban Marjanović imao je 17 poena i 10 skokova, a jedini dvocifreni pored njega bio je Jaka Blažič sa 12 poena. Vilijams je imao 9 uz 7 asistencija, a Dženkins i Cirbes po 6. Na drugoj strani sjajno je odigrao Džejms Anderson sa 22 poena, Jankunas je ubacio 11, a Gudaitis 10.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: