Zvezda iščupala pobedu protiv OFK

Nacionalni sport - Subota 29.11.2014 - 22:17

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu OFK Beograda u poslednjem subotnjem meču 14. kola Jelen Superlige Srbije – 2:1 (1:0).

StarSport StarSport

Domaći tim ponovo nije blistao, bio je na ivici novog neuspeha i remija, ali je Đorđe Despotović uspeo da donese svom timu sva tri boda u 81. minutu, svojim prvim golom u šampionatu.

Zvezda je povela već u 77. sekundi meča, kada je Aleksandar Katai sa desetak metara pogodio bliži ugao Čupića, da bi Romantičare na korak do iznenađenja doveo 17-godišnji Borko Duronjić u 73. minutu.

U domačem timu, koji je bio daleko najmlađi u poslednjih nekoliko godina i činili su ga pretežno igrači iz omladinske škole šampiona Srbije, nije bilo povređenih napadača Luke Jovića i Đorđa Rakića, suspendovanih Bogdana Planića i Nikole Mijailovića, kao ni Vukana Savićevića koji ima upalu pluća.

Kod gostiju u timu, ali i ni na klupi, pomalo iznenađujuće nije bilo najboljeg igrača – Dejana Dražića. On je inače dete Partizana, počeo je svih 13 mečeva ove sezone za 'Romantičare', ali ga ovoga puta nije bilo ni u protokolu.

Posle isteka 25. minuta Delije su raširle ogromnu "šetalicu" sa likom ubijenog Marka Ivkovića, uz popularnu navijačku pesmu "Dobro znaj".

U sledećem, poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva narednog vikenda, Zvezda će igrati u Lučanima protiv Mladosti, a OFK na svom terenu protiv Jagodine.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: