Zvezda izjednačila rekord

Nacionalni sport - Utorak 16.12.2014 - 06:03

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su savršen učinak u ABA ligi i posle 12. kola, pa su tako izjednačili rekord Olimpije iz prve sezone ovog takmičenja.

StarSport StarSport

Ekipa Dejana Radonjića slavila je protiv Igokee pred 3.000 gledalaca u Pioniru rezultatom 76:71.

Zvezda je kontrolisala veći deo utakmice, ali je zbog velikog pada u finišu treće i početkom poslednje četvrtine i serije gostiju 20-3 morala da strahuje za pobedu.

Igokea je tom serijom minus od 15 poena pretvorili u plus, ali do kraja utakmice ipak nisu imali dovoljno snage za senzaciju. Radonjić nije uvodio Markusa Vilijamsa na ovom meču, MVP Evrolige Boban Marjanović igrao je 15 minuta, a veliku minutažu dobili su mlađi igrači.

Nikola Kalinić je sa 13 poena bio najefikasniji, 12 je ubacio odlični Branko Lazić koji je imao 3 skoka, 3 krađe i 2 asistencije, dok je Luka Mitrović svih 10 poena (4sk) ubacio u prvoj deonici. Bunić je na drugoj strani ubacio 14, Živanović 12, a Katnić i Jorović po 11 poena.

U narednom kolu Zvezda gostuje MZT u Makedoniji.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: