Zvezda vraća Kaluđerovića?

Nacionalni sport - Nedelja 29.06.2014 - 10:13

Napadač Andrija Kaluđerović raskinuo ugovor sa Peking Guanom i sada je slobodan igrač, prenose Novosti.

Starsport Starsport

Posle izvesnog odlaska Abiole Daude i Dragana Mrđe, koji su prošle sezone zajedno postigli 32 gola, u napadu šampiona Srbije ostali su samo Đorđe Rakić i mladi Luka Jović.

Na "Marakani" nameravaju da problem golgetera reše angažovanjem Andrije Kaluđerovića (27), nekadašnjeg napadača crveno-belih, koji je tokom protekle dve i po godine branio boje Pekinga, Santandera, Vojvodine i kiparskog AEL-a.

- Zvaničnih razgovora sa Zvezdom zasada još nema. Imam ponude iz inostranstva, ali još ništa nisam odlučio. Trenutno se odmaram, a iduće nedelje ću razmotriti opcije. Sve je još otvoreno - rekao je Kaluđerović za Novosti.

Najbolji strelac Superlige prešao je u kineskog prvoligaša 2012. godine, posle sezone u kojoj je bio najbolji strelac lige. Ponikao je u OFK Beogradu, a nastupao je još za Rad, Vojvodinu, dok je iz Kine uglavnom išao na pozajmice (Santander, Vojvodina, AEL).

B92, VEČERNJE NOVOSTI, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: