"Zvezdi možda i ne bude potrebno 18 bodova"

Nacionalni sport - Petak 21.04.2017 - 06:52

Sportski direktor Crvene zvezde o izjavama iz Partizana: "To je njihovo lice".

Šest teških prepreka pred crveno belima FOTO: FK Crvena zvezda Šest teških prepreka pred crveno belima FOTO: FK Crvena zvezda

U poslednjih šest kola Superlige Srbije, Crvena zvezda i Partizan ulaze bodovno poravnati, s tim da su crveno-beli u prednosti zbog boljeg učinka u preliminarnom delu sezone, kada su ostvarili šest bodova prednosti.

U prvom kolu plej-ofa, Partizan je slavio 3:1 na stadionu Rajko Mitić i "vratio se u život", međutim, pojedini iz tabora crno-belih izjavili su da ne veruju u to da će najveći rival kiksnuti u preostalih šest utakmica.

"To su insinuacije", kratko je poručio Zvezdin sportski direktor, Blažo Raosavljević za Sportski žurnal.

"To je njihovo lice, ne bih da se bavim takvim temama", dodao je na potpitanje o tome kako komentariše sumnjičave izjave iz protivničkog tabora.

Raosavljević, čak, ističe da crveno-belima možda i neće biti potrebne sve pobede do kraja, ali i ne vidi zašto se to ne bi dogodilo.

"Ne znam zašto ne bismo razmišljali na taj način (da Zvezda pobedi svih šest utakmica do kraja, prim. aut), imamo kvalitet.

A možda i ne bude potrebno za titulu da osvojimo 18 bodova, ko bi to mogao da zna u ovom trenutku!?

Borićemo se da osvojimo titulu, ali znamo koliko nas teških prepreka čeka". Narednu utakmicu Zvezda igra u subotu (19 časova, TV Arena Sport) u Kruševcu.

Napredak je već namučio ekipu Miodraga Božovića ove sezone.

"Teško smo pobedili u novembru u Kruševcu, Napredak ima odličan tim. Jedva smo dobili, ali zasluženo.

Ne smemo da zaboravimo i da su remizirali na našem stadionu u prvom kolu. Idemo da pobedimo, to je imperativ", poručio je Raosavljević.

Sportski žurnal, Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: