Zvezdina odbrana oslabljena: Rendulić ide u Ordabasi

Nacionalni sport - Sreda 22.02.2017 - 08:19

Ostali su još samo sitni detalji do slapanja saradnje između kazahstanskog kluba i stamenog defanzivca crveno-belih

Rendulić pakue kofere za Kazahstan FOTO: YouTube printscreen Rendulić pakue kofere za Kazahstan FOTO: YouTube printscreen

Iskusni defanzivac Crvene zvezde Zoran Rendulić na korak je od prelaska u kazahstanski Ordabasi, piše Sportski žurnal.

Prošlogodišnji rival Čukaričkog u kvalifikacijama za Ligu Evrope poslao je ponudu nekadašnjem igraču Brđana, a kako piše Žurnal ostali su još samo sitni detalji do sklapanja saradnje.

Rendulić je na stadion Rajko Mitić stigao pre godinu i po dana kako slobodan igrač, a aktuelni ugovor sa srpskim šampionom mu ističe ovog leta, pa mu je uprava kluba dala dozvolu za odlazak u inostranstvo.

To zapravo znači da će crveno-beli ostati sa dva klasična štopera, Aleksandrom Lukovićem i Abrahamom Frimpongom, dok je alternativa Damijan le Talek.

Eventualna četvrta opcija bi mogao da bude talentovani Uroš Račić, koji je i na pripremama na Kipru pokazao da može da odgovori na poziciji koja mu nije bila strana ni u mlađim kategorijama.

Mozzart sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: