Ančeloti: Neverovatno, nezaboravno

Svetski sport - Subota 20.12.2014 - 22:54

Trener madridskog Reala Karlo Ančeloti izjavio je da je nikada neće zaboraviti trijumf na Svetskom klupskom prvenstvu u Maroku.

Beta/AP Photo/Christophe Ena Beta/AP Photo/Christophe Ena

Real je savladao San Lorenco sa 2:0 u finalu u Marakešu i zaokružio odličnu sezonu četvrtim trofejem.

Italijanski stručnjak nastavio je sa sjajnim vođenjem "Kraljevskog kluba", ali je istakao da tim ne sme stati, već mora nastaviti isto i u 2015. godini.

- Neverovatno, nezaboravno. Zadovoljni smo što smo završili godinu titulom, ali moramo nastaviti jer se sezona ne završava ovde. Na kraju smo godine, ali želimo da 2015. bude kao 2014. godina. Ovo je veoma dobro vreme i ja sam srećan što sam u klubu koji je osvojio Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo u prvoj sezoni - rekao je Ančeloti.

On je bio oduševljen defanzivcem Serhiom Ramosom koji je postigao vodeći gol.

- Mogu govoriti o Serhiu Ramosu koji je postigao gol u polufinalu i finalu Lige šampiona, baš kao i ovde u Maroku. To je ono što mi se dopada - zaključio je Ančeloti.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: