Barsa: Za Mesija će uvek biti mesta

Svetski sport - Utorak 21.04.2015 - 11:13

Predsednik Barselone Đozep Bartomeu rekao je da će za Lionela Mesija uvek biti mesta u "Blaugrani" i da bi želeo da Argentinac završi karijeru na Nou Kamp.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Mesi je sa 13 godina došao u Barselonu i prošo je sve mlade selekcije kluba. Između ostalog, osvojio je šest španskih šampionskih titula, tri Lige šampiona i dva svetska klupska prvenstva, uz četiri Zlatne lopte za najboljeg fudbalera sveta i obaranje gotovo svih mogućih individualnih rekorda.

- U ekipi radimo s liderom kakav je Mesi, on je najbolji na svetu, ali i u istoriji. On će imati mesto u Barseloni sve dok ne odluči da prestane da igra fudbal - rekao je Bartomeu, preneli su španski mediji.

Mediji su spekulisali da će Barselona u letnjem prelaznom roku dovesti fudbalera Juventusa Pola Pogbu, a Bartomeu je naveo da uprava kluba još ne razmišlja o pojačanjima.

- Pogba je sjajan igrač, ali u ovom trenutku ne razmišljamo o novim igračima. Takođe, imamo zabranu dovodjenja igrača do januara 2016. godine, ali radimo na tome da neki igrači dodju, a neki odu iz Barselone - rekao je Bartomeu,

- Pripremamo se za sledeću sezonu, ali ne želim da govorim o imenima. Pogba je dobar igrač, ali ima ugovor sa italijanskim klubom i ja to poštujem. Ne očekujem da ćemo dovesti nove igrače, ali svaki klub želi da ima najbolje. Takodje, imamo i igrače koje bi drugi klubovi želeli - kazao je on.

Posle 32 kola u Primeri Barselona je prva na tabeli sa 78 bodova, dva više od Real Madrida.

Barselona kod kuće igra protiv Pari Sen Žermena revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona. U prvoj utakmici u Parizu španski klub pobedio je sa 3:1.
 

BETA, B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: