Bazel, Monako, Bajer, Juventus u osmini finala

Svetski sport - Sreda 10.12.2014 - 05:47

Bazel, Monako, Bajer i Juventus pridružili su se Atletiku, Realu, Borusiji i Arsenalu u osmini finala LŠ, u dramatičnoj završnici grupne faze u grupama A-D.

Foto: Beta/AP Foto: Beta/AP

Atletiko i Juventus su podelili bodove u Torinu sa 0:0, pa je Olimpijakos uzalud slavio 4:2 protiv Malmea. Grci će u Ligu Evrope.

Bazel je odoleo na Enfildu i sa 1:1 u direktnom duelu sa Liverpulom prošao među 16 najboljih u Evropi. Monako je savladao Zenit sa 2:0 takođe u direktnom duelu i osvojio grupu C, a dalje je prošao i Bajer remijem sa Benfikom 0:0.

Real je sa 4:0 nad Ludogorecom okončao grupnu fazu sa maksimalnim učinkom, dok se Aleksandar Mitrović golom za remi Anderlehta u Dortmundu 1:1 oprostio od elite.

Lazar Marković je dobio šansu u drugom poluvremenu kao poslednji adut Liverpula, ali je pola sata pre kraja isključen. Arsenal je bio ubedljiv protiv Galatasaraja 4:1, sa kombinovanim sastavom.

Atletiko Madrid, Real Madrid, Monako i Dortmund su prošli u osminu finala kao pobednici grupa, Juventus, Bazel, Bajer i Arsenal kao drugoplasirani.

U Ligu Evrope plasirali su se Olimpijakos, Liverpul, Zenit i Anderleht, dok su se od Evrope oprostili Malme, Ludogorec, Benfika i Galatasaraj.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: