Bokser preminuo nakon nokauta

Svetski sport - Subota 01.10.2016 - 11:23

Škotski bokser Majk Tauel umro je u bolnici pošto je pretrpeo teške povrede tokom meča održanog dan ranije, potvrdio je medijima njegov menadžment.

Majk je do poslednjeg meča bio neporažen; Foto: Allan Picken Majk je do poslednjeg meča bio neporažen; Foto: Allan Picken

Nesrećni 25-godišnjak hitno je prevezen u bolnicu posle poraza koji je doživeo u petoj rundi meča protiv Dejla Evansa, održanog u Radison Blu Hotelu u Glazgovu.

Pomoći nije bilo, pa je njegova devojka partnerica Kloi Ros putem Facebooka objavila da je bokser iz Dandija preminuo sinoć oko 23 sata.

Otkriveno je i to da je preminuo u prisustvu porodice, prenosi BBC Sport
 
– Srce mi je slomljeno posle ovoga. Majk je imao veliko krvarenje i otok mozga. Žalio se na glavobolje, ali smo bili uvereni da je migrena i stres uoči borbe.

Ovo su bila najduža 24 sata u našim životima. Moje dete izgubilo je oca, ali ponosni smo na Majkovo delo, napisala je Kloi, dodavši da se bokser “borio do kraja”.

Škot je inače do poslednje borbe bio neporažen, imao je 11 pobeda i jedan nerešen meč u profesionalnoj karijeri.

Hot sport,OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: