BOMBA - Mitar imao ponudu iz snova!

Svetski sport - Petak 24.02.2017 - 11:30

Kako je preneo Bličer riport, Aleksandar Mitrović je ove zime odbio ponudu Pari sen Žermena.

Mitrović rešio da ostane u Njukaslu FOTO: AP Mitrović rešio da ostane u Njukaslu FOTO: AP

Navodno, PSŽ je želeo da pronađe igrača koji će igrati umesto Kavanija kada Urugvajcu bude potreban odmor zbog velikog broja utakmica.

Engleski mediji tvrde da je Mitrović imao na stolu ponudu jednog od najjačih klubova Evrope, ali da je rešio da ostane u Njukaslu i pomogne klubu da se vrati u Premijer ligu.  

Sportski direktor Parižana Patrik Klajvert kontaktirao je Mitrovića, PSŽ ga je baš želeo u svom timu, ali do transfera na kraju nije došlo.

Takođe, navodi se i da Rafael Benitez nije bio raspoložen da proda svog napadača, iako Mitrović nije prva opcija, pošto Španac ima više poverenja u Dvajta Gejla.

Zamislite da je Mitrović pristao da preže u Pariz, sada bi imao priliku da igra na Kamp nou u revanšu osmine finala Lige šampiona i da posle pobede od 4:0 uđe u istoriju ukoliko tim Unaja Emerija sačuva veliku prednost...

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: