Bomba u najavi: Klop menja Mojsa?

Svetski sport - Utorak 22.04.2014 - 07:09

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop prvi je favorit da nasledi Dejvida Mojsa na klupi Mančester junajteda, pišu engleski mediji.

Jirgen Klop Jirgen Klop

Škotski stručnjak je naime na izlaznim vratima kluba, samo 11 meseci nakon što je stigao kao naslednik Aleksa Fergusona.

Navodno su čelnici Junajteda već kontaktirali Klopove zastupnike i trener Borusije se predomislio nakon što je prethodno izjavio da će ostati u Dortmundu.

Takođe, mediji pišu i da je rezervna opcija kluba sa Old Traforda Luj van Gal kome posle Svetskog prvenstva ističe ugovor sa reprezentacijom Holandije.

Dejvid Mojs će nakon očajne sezone navodno biti otpušten pre subotnjeg duela sa Noričom, a do kraja sezone tim bi trebalo da vodi Rajan Gigs.

Klop ima ugovor sa Dortmundom do 2018. godine, on je osvojio 2011. i 2012. dve duple krune u Nemačkoj, a prošle sezone igrao je i finale Lige šampiona. U Junajtedu veruju da će velika istorija kluba naterati Klopa da pozitivno odgovori na ponudu, iako ekipa naredne sezone neće igrati u Evropi.

Navodno su vlasnici, porodica Glejzer, spremni da mu ponude 200 miliona funti za dovođenje novih igrača.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: