Fetel: Mercedes je daleko ispred

Svetski sport - Subota 14.03.2015 - 15:03

Sezona Formule 1 praktično nije ni počela, prva trka je u nedelju, ali svi učesnici vide Mercedes kao nedostižnog favorita.

Beta/AP Beta/AP

Tako smatra i četvorostruki šampion Sebastijan Fetel, koji najavljuje borbu njegovog Ferarija sa Vilijamsom za drugo mesto.

- Realno, Mercedes je daleko ispred i tu nas čeka još mnogo posla kako bismo smanjili zaostatak, ali verujem da se možemo boriti za postolje. Ispustili smo treće mesto u kvalifikacijama ali pratio sam Vilijams, verujem da možemo biti ispred njih - rekao je Fetel.

Fetel je ostvario četvrto vreme u kvalifikacijama za Veliku nagradu Australije, kasnio je 39 stotinki za Felipeom Masom iz Vilijamsa, dok je njegov timski kolega Kimi Raikonen bio brži tri desetinke od drugog pilota Vilijamsa Valterija Botasa.

Prva trka nove sezone Formule 1, Velika nagrada Australije, na programu je u nedelju u 6 ujutru po našem vremenu na Albert parku.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: