Fetel: Pobeda iz snova za Šumija

Svetski sport - Nedelja 29.03.2015 - 16:38

Četvorostruki šampion Sebastijan Fetel posvetio je pobedu na Velikoj nagradi Malezije svom heroju Mihaelu Šumaheru, a za trijumf je rekao da je kao iz snova.

Beta/AP Photo/Vincent Thian Beta/AP Photo/Vincent Thian

Vozač Ferarije iznenađujuće trijumfovao na drugoj trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1, ostavivši iza sebe dvojac Mercedesa Luisa Hamiltona i Nika Rozberga na stazi “Sepang”, i tako italijanskoj ekipi doneo prvu pobedu još od trke u Španiji 2013.

- Ovo mi je bio san. Mihael je bio moj heroj. Svi klinci koji su se takmičili u kartingu su želeli da se ugledaju na njega. Kada bi se pojavio da nam čestita, to bi za nas bio najlepši trenutak u našim životima. Još ne shvatam koliko je ovo poseban osećaj - rekao je Fetel.

Fetel je na kraju prošle godine napustio Red Bul, sa kojim je osvojio četiri titule, i prešao u Ferari, a tada je istakao da je jedan od razloga to što želi da nastavi Šumaherovim putem. Šumaher je sa Ferarijem osvojio pet titula i trenutno se o njegovom stanju ne zna mnogo, sem da je na lečenju u svojoj kući posle teške nesreće koju je doživeo tokom skijanja krajem 2013. godine.
 

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: