Filadelfija uzela Boldena i odmah ga vodi u NBA!

Svetski sport - Petak 23.06.2017 - 09:00

Prva lasta na Malom Kalegdanu odmah rešila da ide u najjaču košarkašku ligu sveta

Bolden naredne sezone u NBA FOTO: ESPN printscreen Bolden naredne sezone u NBA FOTO: ESPN printscreen

Mega Bemaks je i treću godinu NBA Draftu podarila čak tri pika i tako ispisala istoriju, dok je Crvena zvezda u noći najvećeg košarkaškog ludila izgleda ostala bez igrača koga je nedavno potpisala - Džona Boldena!

Donedavnu vedetu FMP je sa 36. pozicije izabrala Filadelfija, a odmah pošto je biran, australijski krilni košarkaš izjavio je da se više neće zadržavati u Evropi i da će momentalno krenuti put NBA lige!

"U ugovoru imam klauzulu izlaska iz istog u slučaju odlaska u NBA. Planiram da igram za Filaldelfiju Seventisikserse naredne sezone", izjavio je Džona Bolden.

Ostaje sada da se vidi da li će, kakvo će i koliko obeštećenje Crvena zvezda dobiti u slučaju da Bolden ostane nepromenjenog mišljenja.

Podsetimo, Bolden je još pre završetka finalne serije u srpskom šampionatu parafirao dvogodišnju saradnju sa Crvenom zvezdom i verovalo se da će biti u timu naredne sezone.

Džona Bolden iza sebe imao je odličnu debitantsku sezonu u Evropi i FMP, gde je izrastao u pravu napadačku silu.

Bio je najzaslužniji za eliminaciju Partizana u polufinalu MOZZART Superlige, a svojim fizičkim i atletskim predispozicijama mamio je uzdahe publike kad god mu se ukazivala šansa.

U Jadranskoj ligi Bolden je beležio prosečno po 13 poena, sedam skokova i dve asistencije.

Mozzart sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: