Fonjini sklonio Nadala sa Novakovog puta!

Svetski sport - Subota 05.09.2015 - 09:40

Italijanski teniser Fabio Fonjini napravio je najveće iznenađenje u dosadašnjem trajanju US Opena, trijumfom nad Špancem Rafaelom Nadalom u trećem kolu.

Loša sezona za Nadala. Foto Starsport Loša sezona za Nadala. Foto Starsport

Fonjini je do treće pobeda nad Nadalom ove sezone došao posle velike borbe u pet setova, sa 3:6, 4:6, 6:4, 6:3, 6:4, posle tri sata i 46 minuta igre.

Na taj način, Fonjini je sklonio Nadala sa puta Novaka Đokovića, pošto je projektovanim žrebom trebalo da se njih dvojica sastanu u četvrtfinalu.

Međutim, sada Fonjinija očekuje duel sa još jednim Špancem Felisinanom Lopesom, koji je pobedio Miloša Raonića iz Kanade sa 6:2, 7:6, 6:3. Nadal se, s druge strane sastaje takođe sa španskim teniserom Robertom Bautista-Agutom, kojem je Belgijanac David Gofan predao meč pri svom vođstvu od 2-1 u setovima.

Takođe, trijumf Fonjinija je stavio tačku na jedan niz, pošto je Nadal do ove sezone deset godina osvajao barem jedan Gren slem.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: