Gasol: Ni dobro ni loše, Prvenstvo je dugo

Svetski sport - Ponedeljak 07.09.2015 - 09:31

Centar reprezentacije Španije Pau Gasol kaže da njegov tim nije bio uznemiren posle poraza od Srbije na startu Evrobasketa.

Španija doživela poraz od Srbije u prvom kolu EP. Foto: MN Press Španija doživela poraz od Srbije u prvom kolu EP. Foto: MN Press

U drugoj rundi ’Furija’ je deklasirala Tursku sa 104:77.

“Mirni smo – igrali smo na mnogo šampionata i veći deo njih počelismo nekim kiksom. Poraz nam služi da nas dodatno koncentriše na ostatak turnira, da naučimo da moramo da budemo u pravoj formi i da se fokusiramo na to da napredujemo u svakoj sledećoj utakmici“, rekao je Pau i dodao:

“Za sada nije ni loše ni dobro – moramo da shvatimo da je Šampionat veoma dug, događa se mnogo stvari i svaki meč je posebna priča. Zato se treba fokusirati na sebe, na detalje i poboljšavati se – bez drame kada se izgubi i bez euforije kada se pobedi sa 30 i više razlike kao sada“.

U trećem kolu Španija će se sastati sa Italijom.

“Italija je veoma opasan tim sa izvanrednim pojedincima. Zato ćemo morati dobro da se spremimo“.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: