Gvardiola i Ronaldo imaju istu želju

Svetski sport - Nedelja 29.11.2015 - 11:52

Hoćemo li uskoro Pepa i Kristijana gledati u istom timu?

Obojici cilj: Mančester Junajted; Foto: Getty Images Obojici cilj: Mančester Junajted; Foto: Getty Images

Prema tvrdnjama engleskih medija, velike su šanse za tako nešto.

Bez obzira što je naizgled promenio stav u Real Madridu, Kristijano Ronaldo ima želju da promeni sredinu, piše Metro.

Ovaj izvor sugeriše da je Portugalac zainteresovan za 'senzacionalni' povratak na Old Traford, te da je 'izuzetno uzbuđen' zbog mogućnosti da još jednom obuče crveni dres.

Ljubav prema klubu sa Old Traforda i Premijer Ligi je apsekt koji daje prednost Junajtedu u odnosu na Pari Sen Žermen, koji i sam želi da dovede Ronalda.

Sveci su čak spremili unosnu ponudu kako bi odvratili Ronalda da pređe u Englesku, navodno mu odobrivši platu od gotovo 500 hiljada funti nedeljno, što su zaista neverovatne tvrdnje.

Isti izvor tvrdi da Rafa Benitez neće previše ubeđivati Ronalda da ostane i da u potpunosti shvata projekat Florentina Pereza, koji želi da sprovede smenu generacija.

U isto vreme, Telegraf prenosi navode da je Pep Gvardiola nameračio fotelju na Old Trafordu.

Španac se bliži kraju ugovora sa Bajern Minhenom, izgleda da od produžetka saradnje neće biti ništa, a u prvom redu za njegov potpis stoji Mančester Siti.

Ipak, Gvardiola navodno želi u drugi deo Mančestera, u Junajted.

Klub sa Old Traforda razmatra mogućnost da Van Galu isplati 7 miliona funti za prekid ugovora i dovede Gvardiolu u prvoj prilici.

Ipak, izvori bliski Gvardioli tvrde da bi on vrlo rado otišao na novu pauzu do 2017. godine i sačekao da se uprazni mesto na klupi Mančester Junajteda.

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: