Ibra i Kavani doneli Liga Kup PSŽ-u

Svetski sport - Subota 11.04.2015 - 23:20

Fudbaleri Par Sen Žermena odbranili su trofej u Liga Kupu pobedom nad Bastijom 4:0.

Beta/AP Photo Beta/AP Photo

Prvi trofej svojoj ekipi u 2015. godini doneli su golovima Zlatan Ibrahimović u prvom, i Edinson Kavani u drugom poluvremenu.

Parižanima je ovo peti Liga Kup u klupskoj istoriji, a prethodno su ga osvajali 2014, 2008, 1998. i 1995. godine.

Skilaći je u 20. minutu meča oborio Lavecija u kaznenom prostoru, sudija je pokazao na belu tačku, a Italijan je dobio direktan crveni karton. Ibrahimović je izveo penal, uputio loptu malo ispod prečke i bio precizan sa 1:0.

Švedski fudbaler je duplirao prednost pred kraj prvog poluvremena. Laveci je ubacio loptu u kazneni prostor, ali ju je jedan od igrača Bastije izbacio van. Ibrahimović je bio na pravom mestu, primio loptu i snažno sa ivice šesnaesterca šutirao u donji levi ugao.

Na 3:0 povisio je rezervista Kavani posle centaršuta Orijea. Urugvajac se najbolje snašao u skoku i glavom pogodio gol pored leve stative. U sudijskoj nadoknadi Kavani postiže četvrti gol za svoj tim sa ivice šesnaesterca.
 

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: