Jermenija JESTE pustila Albaniju?

Svetski sport - Četvrtak 26.11.2015 - 09:55

Predsednik fudbalskog saveza Jermenije nagovestio je da je utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između te zemlje i Albanije PREVARA.

Ovi navodi bacaju novu sumnju sporni susret; Foto: Beta/AP/Hektor Pustina Ovi navodi bacaju novu sumnju sporni susret; Foto: Beta/AP/Hektor Pustina

Ruben Hajrapetjan se oglasio u javnosti jednom zaista skandaloznom izjavom koja bi morala da bude predmet analize evropske kuće fudbala.

Naime, predsednik Fudbalskog saveza Jermenije nagoveštava da je ta zemlja svesno Albaniji prepustila pobedu i samim tim mesto na završnom turniru u Francuskoj.

On krivi igrače, odgovornost skida sa svoje organizacije i obećava da će ispitati čitav slučaj.

"Fudbalski savez Jermenije i nacionalni tim su vlasništvo cele nacije. I prirodno je što se svi bune."

"Ja ću, kao predsednik, učiniti sve kako bismo prebrodili ovu krizu. Naši reprezentativci jednostavno nisu želeli da igraju. Ono što se desilo protiv Albanije je izdaja!"

"Da nas je vodio i najbolji trener na svetu rezultat bi bio isti - izgubili bismo.", ističe Hajrapetjan.

Podsetimo, Albanija je savladala Jermeniju 3-0 uz dva autogola domaćeg tima u Jerevanu, što je izazvalo brojne spekulacije.

Pojedini evropski mediji su nakon toga pisali da je Albanija kupila meč za 200.000 evra, tako da najnoviji navodi samo bacaju novu sumnju na ovaj kvalifikacioni susret.

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: