Junajted nudi 50 miliona za Andersona?

Svetski sport - Ponedeljak 18.05.2015 - 12:06

Italijanski dnevni list "Gazzetta dello Sport" objavio je opširnu priču o tome da je Mančester Junajted ponudio 50 miliona evra za Filipea Andersona iz Lacija.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Brazilac igra spektakularno ove sezone u Seriji A, posle nekoliko takođe veoma dobrih sezona, a sa svojim Lacijalima nalazi se u borbi za Ligu šampiona.

Ofanzivni vezista, koga odlikuje brzina, strasan dribling, dobar pas, šut i sjajan pregled igre, postigao je deset golova ove sezone i upisao šest asistencija.

Kako navodi izvor lista, Junajted želi ovom ponudom da stavi svima do znanja, uključujući i upravu rimskog tima, da želi Andersona po svaku cenu, kao i da Luj van Gal planira da poveri najodgovornije mesto u vezi tima upravo bivšem igraču Santosa.

Osim tima sa Old Traforda, koji je već pazario Memfisa Depaja iz PSV Ajndhovena za 30 miliona evra, Andersona žele još Čelsi, Pari Sen Žermen i Atletiko Madrid.

Na kraju teksta se navodi i da bi Mančester mogao da proda 75 miliona evra plaćenog Anhela di Mariju, posle samo jedne sezone, kako bi realizovao transfer prve zvezde Lacija.

"Crveni đavoli" se pred poslednje kolo Premijer lige nalaze na četvrtom mestu, pa će imati dobru priliku da se posle sezone odsustva vrate u Ligu šampiona.

Sva je prilika da je Holanđanin rešio da se naredne sezone bori za titulu, pošto mu potrošenih 200 miliona prošlog leta nije bilo dovoljno za šampionski tim.
 

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: