Junajted razbio Siti na Trafordu

Svetski sport - Nedelja 12.04.2015 - 22:50

Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su Siti posle preokreta 4:2 (2:1) u 145. derbiju grada Mančestera, u okviru 32. kola Premijer lige.

Beta/AP Photo/Jon Super Beta/AP Photo/Jon Super

"Crveni đavoli" su se tako učvrstili na trećoj poziciji na tabeli, koja vodi direktno u Ligu šampiona, sa 65 bodova, dok je aktuelni šampion ostao četvrti sa četiri boda manje.

Ekipa Luja van Gala odigrala je možda i najbolji meč u sezoni, prekinuvši nepobedivnost "Građana" na Old Trafordu od 2011. godine, a junak trijumfa bio je Ešli Jang sa pogotkom i dve asistencije.

Biviši igrač Aston Vile je najpre doneo izjednačenje svom timu u 14. minutu, posle vodećeg gola Serhija Aguera šest minuta ranije, da bi zatim desetak minuta kasnije sjajno pronašao Maruana Felainija na drugoj stativi za totalni preokret.

Tim rezultatom otišlo se na odmor, a novi pogodak za domaće postigao je Huan Mata u 67. minutu, doduše, i čistog ofsajda, pošto je u trenutku dodavanja od strane Vejna Runija bio barem metar u ofsajdu.

Gosti su bili u totalnom "nokdaunu", da bi Kris Smoling u 73. minutu i definitivno rešio pitanje pobednika u 73. minutu, posle novog idealnog centaršuta Janga. Konačan rezultat susreta postavio je Kun Aguero, svojim drugim pogotkom u 89. minutu susreta.

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: