Junajted troši 135 miliona evra?

Svetski sport - Ponedeljak 02.02.2015 - 13:14

Mediji u Engleskoj prenose da je menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal spreman da potroši 135 miliona evra poslednjeg dana prelaznog roka.

Beta/AP Photo/dpa/Joerg Sarbach Beta/AP Photo/dpa/Joerg Sarbach

Ipak, svoju prvu zamisao nije uspeo da sprovede u delo, pošto je rukovodstvo Pari Sen Žermena odbilo ponudu od 45 miliona evra za mladog štopera Brazilca Markinjoša.

Dejli Mejl prenosi drugi deo priče, u kom se navodi da je Holanđanin zainteresovan za vezistu Volfsburga Kevina de Brujnea i defanzivca Borusije Matsa Humelsa – za čije usluge nudi 90 miliona.

Van Gal navodno smatra da bi se mladi Belgijanac, koji je ponovo zablistao u pobedi Volfsburga nad Bajernom iz Minhena, idealno uklopio u formaciju 4-4-2 "diamond", i za njega je spreman da ponudi blizu 40 miliona evra, dok se, s druge strane, osvajač Svetskog prvenstva s Nemačkom več neko vreme nalazi na listi želja ekipe sa Old Traforda.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: