Kasiljas pred transferom karijere - Liverpul!

Svetski sport - Utorak 23.05.2017 - 06:55

Iz Madrida stižu vesti o predugovoru

Vreme da stavi veliku tačku na veliku karijeru FOTO: Getty Images Vreme da stavi veliku tačku na veliku karijeru FOTO: Getty Images

Rođen da ide ruku pod ruku sa velikanima - Iker Kasiljas! Sada je vreme da tačku na veliku karijeru stavi noseći dres još jednog giganta evropskog fudbala - Liverpula!

Iz Španije stiću bombastične vesti da je Kasiljas blizu prelaska u Liverpul i da čak ima predugovor sa velikanom sa Enfilda.

Španskom golmanu na kraju sezone ističe dvogodišnji ugovor sa Portom i već je odlučio da neće prihvatiti produžetak saradnje. Možda baš zbog toga što je dobio poziv Liverpula.

Iako je prošlog vikenda napunio 36 godina, Kasiljas je i dalje u dobroj formi. Tokom aktuelne sezone je bio fenomenalan na golu Porta.

Zmajevi su izgubili šampionsku trku sa Benfikom, ali je Kasiljas najmanji kivac za to.
Bio je možda i ponajbolji igrač Porta tokom sezone u Primneiri i na 43 meča primio samo 23 gola.

Madridski As tvrdi da je Kasiljas dobio poziv Liverpula i da dve strane imaju postignut sporazum. Nekoliko je stvari koje mame legendarnog golmana da pojača Liverpul.

Prvi je želja da se okuša u Premijer ligi. Drugi je veličina kluba. A treći je šansa da opet brani u Ligi šampiona gde je apsolutni rekorder po broju nastupa sa 175 utakmica u elitnom takmičenju.

Jednom više od Paola Maldinija i dve više od Ćavija. Tako bi u velikom stilu stavio tačku na veliku karijeru…

Liverpul se do sada nije pominjao kao zainteresovani klub za Kasiljasa, ali madridskoj šampi treba verovati jer se poziva na izvore bliske igraču.

Kasiljas ima i ponude iz Turske, Kine i Katara, ali je ova Liverpulova najprimamljivija jer mu daje šanse da brani na vrhunskom nivou.

Ovo znači i da će jedan golman napustiti Redse na kraju sezone, a ostaje da vidimo ko će to biti: Simon Minjole ili Loris Karijus?

Belgijanac je već dugo na meti kritika, dok je Nemac razočarao od letošnjeg dolaska i vrlo brzo je prokockao šansu ne Enfildu.

Klop traži iskusnog golmana zbog borbe na više frontova, a od Kasiljasa je malo boljih rešenja u ovom trenutku… Plus, ne košta mnogo.

Liverpul je spreman za veliko pojačanje… Posle Reala i Porta, ksailjas je spreman za dres još jednog velikog kluba.

Mozzart sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: