Kavani: Ibra zaslužio Zlatnu loptu

Svetski sport - Petak 31.10.2014 - 13:59

Fudbaler Pari Sen Žermena Edinson Kavani rekao je da njegov saigrač Zlatan Ibrahimović zaslužio "Zlatnu loptu" za najboljeg igrača u 2014.

Beta/AP Photo/Peter Dejong Beta/AP Photo/Peter Dejong

Kavani je takođe istakao da nema nikakvih trzavica u njegovom odnosu sa švedskim fudbalerom, kao i da ne razume zašto mediji stalno pišu o tome.

- Dobro se slažemo. On može da privuče protivničke odbrambene igrače i tako kreira prostor na terenu. On svoje saigrače čini boljima. To je isti slučaj kao sa Luisom Suaresom u reprezentaciji Urugvaja, samo je taktika drugačija. Imamo normalan odnos kakav je obično između saigrača. Ali, ne razumem zašto svi pitanju za moj odnos sa Zlatanom, on je isti kao i sa svim ostalim saigračima. Za mene, svi moji saigrači su isti i svi dajemo sve od sebe za tim - rekao je Kavani.

Kavani je naglasio da veruje da Ibrahimović zaslužuje "Zlatnu loptu" koja će biti dodeljena 12. januara u Cirihu.

- Postoji veliki broj ozbiljnih kandidati, ali je Zlatan zaslužio tu nagradu. Dokazao je da je sjajan fudbaler i u poslednjih nekoliko godina je postigao fantastične uspehe - istakao je Kavani.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: