Klub iz BiH dovodi 32 igrača iz Gane!

Svetski sport - Subota 17.06.2017 - 12:30

Ovo je za priču, zanimljiva situacija u Bosni i Hercegovini.

Igrače doveo neimenovani menadžer iz Zagreba FOTO: Beta/AP Photo Igrače doveo neimenovani menadžer iz Zagreba FOTO: Beta/AP Photo

Tekstilac iz Dervente nije nešto preterano poznat klub, takmiče se u Prvoj ligi Republike Srpske, ali će nakon ovog poteza uprave postati veoma popularni, možda i u svetu.

Naime, neimenovani menadžer iz Zagreba koji je poreklom iz Dervente i koji radi za akademiju "Avenue Gana", doveo je čak 32 igrača na probu u ovaj klub.

Da stvar bude još zanimljivija, svi oni su došli iz Gane i svi imaju od 17 do 25 godina.

U narednih nekoliko dana biće na skeneru uprave ovog tima, kao i stručnog štaba, pa će se doneti odluka ko bi mogao da ostane i da nastavi svoju karijeru u Tekstilcu.

Član uprave Davor Pijetlović je rekao da ekipa ne može ništa da izgubi, već da samo može da dobije, posebno ukoliko makar jedan ili dvojica zadovolje probu.

Tekstilac je taj koji je organizovao petnaestodnevni boravak ovih fudbalera, pa će zaraditi i oko 20 hiljada konvertibilnih maraka. Još ako neko od njih ostane u klubu, pa usledi prodaja...

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: