Lacio s igračem manje dobio Sampu

Svetski sport - Nedelja 06.04.2014 - 14:53

Ekipa Lacija nadigrala je Sampdoriju 2:0 (1:0), U prvom nedeljnom meču 32. kola Serije A.

BETA/AP BETA/AP

Lacio je sa igračem manje uspeo da sačuva prednost s poluvremena i na kraju potvrdi pobedu nad gostima koji su igrali bez podrške trenera Siniše Mihajlovića s klupe.

Rimljani su poveli krajem prvog dela golom Antonija Kandreve nakon odličnog proigravanja Keite, da bi pobedu potvrdio Senad Lulić 17 minuta pre kraja lobom golmana Da Koste, posle proigravanja Maurija.

Sampdorija je imala više lopte u svom posedu i pet šuteva više od rivala, ali najviše zahvaljujući isključenju Lukasa Bilje pola sata pre kraja utakmice.

Nenad Krstičić je ponovo igrao u prvom timu ekipe iz Đenove, ali je zamenjen 15 minuta pre kraja. Mihajlović je sa tribina posmatrao meč jer je suspendovan zbog verbalnog napada na sudiju pre šest dana.

Lacio se drugom uzastopnom pobedom vratio u igru za Ligu Evrope jer zahvaljujući trećem vezanom remiju Intera ima samo bod manje od milanskog kluba koji je trenutno petoplasirani u Kalču.

S druge strane, Sampdorija je poražena prvi put posle tri meča, ali je i dalje daleko od zone ispadanja sa 16 bodova više od Livorna.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: