LE: Ispali Bilbao, Olimpijakos

Svetski sport - Petak 27.02.2015 - 06:05

U osminu finala Lige Evrope plasirali su se Torino, Klub Briž, Everton, Napoli, Dnjipro, Volfsburg i Roma.

Beta/AP Beta/AP

Meč večeri odigran je na San Mamesu gde je Atletik Bilbao dva puta stizao vođstvo Torina, ali je izgubio, te su Italijani prošli dalje.

Everton i Klub Briž su ostvarili nove ubedljive pobede nad Jang Bojsom i Olborgom, Napoli je minimalcem potvrdio trijumf nad Trabzonom, dok je Dnjipro sa 2:2 u Pireju odbranio 2:0 iz prvog duela sa Olimpijakosom. Volfsburg je odolea Sportingu.

Poslednji je završen meč u Roterdamu, gde je posle velikog haosa zbog domaćih rasista i 15-minutnog prekida Roma slavila 2:1, uz gol Adema Ljajića.

Atletik Bilbao i Torino odigrali su još jedan uzbudljiv meč, a kao konačni pobednik izašao je italijanski tim. "Bikovi" su tri puta vodili na San Mamesu, ali su Iraola i De Markos poravnavali rezultat posle golova Kvaljarele iz penala i dvostukog strelca iz prvog susreta Maksija Lopesa.

Međutim, posle trećeg vođstva gostiju golom Darmijana sredinom drugog poluvremena, Baski više nisu imali snage i rešenja da stignu do izjednačenja, pa su sa ukupnih 5:4 dalje prošli igrači Torina.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: