Luiz u Realu za 60 miliona?

Svetski sport - Utorak 27.01.2015 - 11:21

Šampion Evrope madridski Real spreman je da ponudi 60 miliona evra za dolazak Davida Luiza iz Pari Sen Žermena, tvrdi francuski list Le Parizijen.

David Luiz David Luiz

Trener Reala Karlo Anćeloti označio je brazilskog štopera kao zamenu za 31-godišnjeg Portugalca Pepea, što bi otvorilo vrata transferu mladog Rafaela Varana u Čelsi.

Luiz bi prelaskom u Madrid oborio sopstveni rekord, pošto ga je letos PSŽ platio Čelsiju 50 miliona evra i na taj način napravio najveći transfer odbrambenog igrača u istoriji.

Real Madrid je trenutno u odličnoj formi i nalazi se na prvom mestu na tabeli Primere, dok je PSŽ treći u Ligi 1 sa četiri boda manje u odnosu na prvoplasirani Lion.

Luiz je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 23 utakmice i postigao dva gola, a tokom karijere igrao je još za Vitoriju i Benfiku. U dosadašnjoj karijeri već je bio uključen u dva velika transfera. Posle dolaska iz Brazila u Benfiku za 1.5 milion evra, Čelsi ga je platio 25 miliona, da bi PSŽ za njega 'Plavcima' platio duplo veću sumu.

Za reprezentaciju Brazila odigrao je 47 utakmica i postigao tri gola.

B92, TANJUG, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: