Marijana nije lečila Runija

Svetski sport - Petak 11.04.2014 - 12:53

Pojedini mediji preneli su da se Vejn Runi oporavio za meč sa Bajernom zahvaljujući tretmanu srpske doktorke Marijane Kovačević, ali je Junajted to demantovao.

BETA/AP BETA/AP

Kontroverzna lekarka postala je poznata po svom tretmanu lečenja konjskom placentom, a u prošlosti je na ovaj način pomogla Frenku Lampardu i Robinu van Persiju.

Čelnici aktulenog šampiona Engleske samo su kratko saopštili da navodi koji su se pojavili u medijima nisu tačni, i da se prva zvezda tima Mančester Junajteda na uobičajen način oporavljala od povrede.

Mediji na Ostrvu navode da je Kovačević bila pod istragom policije u Srbiji, jer je bilo navoda da pacijente leči tako što na povređeno mesto ubrizgava ljudsku placentu – a ne životinjsku. Takođe, prenose da "običnim" mušterijama tretman naplaćuje 50, a fudbalskim zvezdama 5.000 funti.

- Da koristi ljudsku posteljicu to bilo bi ilegalno, ali pošto koristi životinjsku samo je predmet ismevanja. Od toga svakako ne može biti koristi -  prenose Englezi izjavu doktora Mome Jakovljevića.

Holandski napadač i kolega iz napada popularnog Vaze je u Beogradu boravio 2009. godine, tada kao igrač Arsenala. RVP je povredio zglob na meču nacionalne selekcije, a posle tretmana se znatno brže vratio na teren. Na spisku njenih pacijenata nalaze se još Najdžel de Jong, Josi Benajun, Glen Džonson, Fabio Aurelio i Vensan Kompani.

Zanimljivo je da je i Čelsi demantovao da se Lampard našao u prestonici Srbije u novembru 2009. godine, ali se kasnije ipak ispostavilo drugačije.

 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: