Mesi će biti najplaćeniji na svetu

Svetski sport - Utorak 25.03.2014 - 14:30

Predsednik Barselone Đordi Bartomeu rekao je da će Lionel Mesi uskoro postati najplaćeniji fudbaler na svetu.

Lionel Mesi Lionel Mesi

Mesi je za klub sa Nou Kampa do sada u svim takmičenjima odigrao 413 utakmica i postigao 347 golova. Proteklog vikenda ostvario je het-trik i asistenciju u pobedi nad Real Madridom 4:3.

- Vreme je da se priča sa agentima i njegovim ocem, što i radimo. On je naša zvezda, postoji želja da postane najplaćiniji igrač na svetu. Mesi je broj jedan i zaslužuje da bude najplaćniji - rekao Bartomeu.

Mesi je u Barselonu došao sa 13 godina, a za prvi tim debitovao je tri godine kasnije. Omaleni Argentinac postao je najbolji strelac Barselone svih vremena i četiri puta je osvojio nagradu za najboljeg igrača sveta, u izboru Svetske fudbalske federacije (FIFA).

- Postoji ogromna želja, igrača i kluba da se postigne dogovor. Ubeđen sam da ćemo uspeti u tome. Imaćemo Mesija u Barseloni još dugo godina - poručio je Bartomeu.

Prema nedavnom istraživanju Frans Fudbala Mesi je već najplaćeniji fudbaler sveta, ali računajući platu i ostale prihode.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: