Mesi odbio Murinjovih 150.000.000 evra ?

Svetski sport - Subota 27.09.2014 - 15:34

Utisci posle letnjeg prelaznog roka odavno su se slegli, ali je u petak uveče još jedna "bomba“ stigla za Pirinejskog poluostrva.

BETA/AP BETA/AP

Katalonski mediji preneli su da je Čelsi tokom leta ponudio neverovatnih 150 miliona evra (118 miliona funti) za najboljeg igrača Barselone Lionela Mesija.

Prema navodima, Čelsi je želeo da iskoristi situaciju i uzdrmanost kluba sa "Nou Kampa", posle razočaravajuće prošle sezone.

Kanal "TV3“ iz Katalonije tokom programa preneo je da je menadžer "Plavaca" Žoze Murinjo želeo da iskoristi neodređenu situaciju Mesija u Barseloni i natera vlasnika Romana Abramoviča da pošalje ponudu.

Ipak, ni "Blaugrana" ni 27-godišnji Argentinac nisu uopšte razmatrali transfer na "Stamford Bridž".

Čelsi je u letnjem prelaznom roku doveo Dijega Kostu i Filipea Luisa iz Atletika, kao i bivšeg Mesijevog saigrača Seska Fabregasa. Klub su napustili David Luiz, Ešli Kol, Fernando Tores i Frenk Lampard.

Mesi ove sezone ima nešto drugačiju ulogu u Barsi, a to se vidi po činjenici da je upisao šest asistencija uz tri gola, u prvih šest mečeva sezone.

On je ove sezone kreirao 19 prilika svojim saigračima, što je najviše u Evropi. Murinju je ostao i te kako u lošem sećanju, pošto je bio posebno inspirisan u mečevima sa Real Madridom, čiji je Portugalac bio trener od 2010. do 2013. godine.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: