Mesija i dalje muči stopalo

Svetski sport - Sreda 01.04.2015 - 11:11

Fudbaler Barselone Lionel Mesi propustio je prijateljsku utakmicu između Argentine i Ekvadora zbog velikog bola u stopalu.

Beta/AP Photo/Nick Wass Beta/AP Photo/Nick Wass

Selektor Argentine Herardo Martino je pred sam susret odlučio da Mesi propusti duel, koji je Argentina dobila sa 2:1 u Nju Džersiju, jer zbog bola zvezda Barselone nije mogla ni da obuje kopačke.

- Čekali smo Mesija do kraja, ali nije mogao da igra. Bilo mu je teško da obuje kopačku, stopalo ga mnogo boli. Izvinjavam se svima koji su došli ovde u želji da vide baš njega - rekao je Martino.

Mesi vuče povredu još od duela sa Mančester Sitijem u Ligi šampiona. Ipak, odigrao je svih 90 minuta "El klasika" sa Realom i trenirao je normalno sa selekcijom Argentine u Sjedinjenim Državama, ali je propustio duel sa El Salvadorom. Barselona naredni meč igra u nedelju, na gostovanju Selti, a taj duel dočekuje sa četiri boda prednosti u odnosu na Real na čelu Primere.
 

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: