Miha postigao dogovor sa Napolijem?

Svetski sport - Sreda 22.04.2015 - 12:03

Srpski trener Siniša Mihajlović, koji je trenutno na klupi Sampdorije, navodno je već postigao dogovor sa Napolijem za narednu sezonu, prenose mediji.

Beta/AP Photo/Carlo Baroncini Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

Poslednjih nedelja se spekuliše da će Rafael Benites napustiti klub na kraju sezone, a Mančester Siti se pominje kao moguća destinacija.

“Korijere delo Sport” u utorak prenosi da je prvi čovek kluba iz Napulja Aurelio De Laurentis već postigao dogovor sa Mihajlovićem da nasledi Benitesa.

Mihajlović je impresionirao mnoge ove sezone, pošto Sampdorija trenutno drži peto mesto na tabeli Serije A i ima šanse da izbori mesto u Evropi naredne sezone.

Isti list navodio da će Mihajlović sa sobom u Napoli povesti svoje pomoćnike iz Sampdorije.

Mihajlović je trenersku karijeru započeo kao asistent u Interu, a od tada je vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, reprezentaciju Srbije i Sampdoriju, na čijoj klupi je od 2013.

Napoli trenutno drži četvrto mesto na tabeli Serije A sa 53 boda, 20 manje od vodećeg Juventusa, a u četvrtak ga očekuje revanš četvrtfinala Lige Evrope sa Volfsburgom. Italijanski klub je u prvom duelu, u Nemačkoj, slavio sa 3:1.
 

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: