Mojs: Namučili smo ih

Svetski sport - Četvrtak 10.04.2014 - 06:32

Menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojs rekao je da je njegova ekipa namučila Bajern, rekavši da svoj fokus posle poraza prebacuje na renoviranje tima.

BETA/AP BETA/AP

Bajern, aktuelni prvak Evrope tek posle preokreta savladao Mančester Junjted. Gosti su poveli evrogolom Patrisa Evre u drugom poluvremenu, ali su Bavarci golovima Mandžukića, Milera i Robena stigli do preokreta - 3:1.

- Bajern je zasluženo prošao, a ja fokus prebacujem na reorganizaciju i renoviranje tima. Iskreno se nadam da će ova godina biti jedina u kojoj ćemo biti prinuđeni na tako nešto. Teško je kada posle vodećeg gola ekspresno dođe do izjednačenja, ali mislim da smo Bavarcima maksimalno otežali posao - rekao je Mojs.

Junajted je uspeo da povede na "Alijanc Areni", ali su aktuelni prvaci Evrope brzo stigli do prekoreta i plasmana u narednu rundu.

- Dali smo sve od sebe da se nađemo u polufinalu, pa nam je teško što se sve ovako završilo. Bili smo u odličnoj situaciji posle vodećeg gola, ali nas je gol Mandžukića totalno presekao. Pomislio sam da možemo do drugog gola, ali nismo uspeli i treba da se pomirimo sa porazom - rekao je Majkl Karik.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: