Murinjo: Sada neka se brane

Svetski sport - Sreda 09.04.2014 - 06:35

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da je njegova ekipa bila spremna na sve u duelu sa Pari Sen Žermenom i da je zasluženo prošla u polufinale Lige šampiona.

BETA/AP BETA/AP

- Na treningu smo uvežbavali nekoliko formacija, pa su igrači znali tačno šta trebaju da rade posle svake izmene. Demba Ba je kaznio njihovu defanzivnu igru i smatram da smo apsolutno zasluženo u polufinalu -  rekao je Murinjo.

Golom Demba Ba u finišu meča Čelsi je uspeo da nadoknadi deficit od dva gola iz Pariza i nađe se među četiri najbolje ekipe na Starom kontinentu.

- Veoma sam srećan zbog tima. Ovo je bio prvi put da sam poželeo da PSŽ izgubi, ali mi je drago da sam ja upravo taj koji im je naneo poraz i doneo svojoj ekipi prolaz. Sve se desilo jako brzo, bio sam na zemlji kada sam podigao glavu i video da je lopta završila u mreži.

Nisam dobijao previše šansi ove sezone, ali sam uvek spreman da dam sve od sebe  što mi se i isplatilo -  rekao je strelac pobedonosnog gola.

Gospodin "Specijalni" je posle drugog goal svoje ekipe uhvatio šprint ka svojim igračima koji su slavili pogodak pored korner zastavice.

- Nisam došao do korner zastavice kako bih proslavio gol, otrčao sam da im kažem šta moraju da urade. Imali smo tri minuta i nadoknadu, a igrali smo rizično do tada.

Verovali smo u sebe, a to je deo naše prirode. Defanzivci su bili briljantni, veznjaci "životinje", a David Luis je bio "čudovište". Napadači su bili "hrabri" - dodao je Portugalac.

 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: