Nadal: Sada igram mnogo opuštenije

Svetski sport - Utorak 16.06.2015 - 08:19

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da se mnogo bolje oseća na terenu nego što je to bio slučaj pre nekoliko meseci.

Nekada prvi reket sveta Nekada prvi reket sveta

Nadal je u nedelju osvojio turnir u Štutgartu, pobedom nad srpski igračem Viktorom Troickim sa 7:6, 6:3.

Rafa je osvojio 66. trofej u karijeri, tek drugi u sezoni i tek četvrti na travnatoj podlozi. Bio je to Nadalov prvi trijumf na travi od Vimbldona 2010. godine, a za to je nagrađen za 104.600 evra i 250 bodova.

„Osećam da stvari radim bolje na terenu – igram mnogo opuštenije i više uživam na terenu. To je nešto što moram činiti ukoliko želim da imam uspeha – da treniram naporno i budem opušten. Nastaviću da radim isto i nadam se da ću imati bolju drugu polovinu sezone“, rekao je Nadal.

On je ove sezone imao nekoliko teških poraza od kojih je najteži bio od Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa, posle kojeg je posle više od 10 godina pao na deseto mesto ATP liste.

Posle meča u nemačkom gradu Španac je privatnim avionom “povezao” Troickog do Londona.

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: