Navijači izviždali Ronalda

Svetski sport - Sreda 26.10.2016 - 07:21

Zanemarljiv golgeterski doprinos Kristijana Ronalda u poslednjim mečevima Reala. Zbog sebičnosti i promašaja, navijači mu zviždali na susretu sa Bilbaoom

Od 15 golova Reala, Ronaldo postigao samo jedan; FOTO: Reuters Od 15 golova Reala, Ronaldo postigao samo jedan; FOTO: Reuters

Kristijano Ronaldo igra već osmu sezonu u Realu, a na utakmici sa Bilbaoom (2:1) prvi put je doživeo da mu njegovi navijači zvižde.

Portugalac je sam kriv za tu neprijatnost, jer je posle niza promašaja, u finišu utakmice odigrane u nedelju, iskazao nesvakidašnju sebičnost, kada, u situaciji "tri na jedan", nije hteo da doda loptu saigračima, Mateu Kovačiću i Toniju Krosu.

Najbolji strelac u istoriji Madriđana u 2016/2017. muku muči kako da trese mreže rivala, jer je na šest uvodnih prvenstvenih mečeva postigao samo dva gola, što mu se nije nikada desilo u "kraljevskom klubu".

Skoro neverovatan je i podatak da je od prethodnih 15 pogodaka tima, samo jedan njegovo delo, i to protiv Betisa (6:1), kojim je stavio tačku na trijumf.

U toj sumornoj statistici možda i leži razlog zašto se odlučio da šutira ka golu Bilbaoa, u situaciji kada bi svaki drugi igrač na svetu uposlio nekog od svojih fudbalera da gurne loptu u nebranjenu mrežu.

Međutim, veoma je zanimljivo da nijedan igrač Reala nije kritikovao Kristijana. Naprotiv.

- Kada imate naviku da pogodite skoro 70 puta po sezoni, onda postanete zavisnik od golova - rekao je centarfor Madriđana Alvaro Morata.

- Kristijano je naš najvažniji igrač, ali nije mašina, već samo čovek. Jeste da je sa druge planete, međutim, i on može da promaši.

ČEKA "ZLATNU LOPTU" KAO UTEHU

ZA razliku od jeseni, prvi deo sezone je bio idealan za Ronalda, jer je postao klupski i reprezentativni prvak Evrope, što ga čini apsolutnim favoritom u borbi za "Zlatnu loptu".

- Mislim da će Kristijano dobiti nagradu, a da će na postolju biti još Mesi i Grizman - rekao je Raul, legenda Reala.

 

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: