Nije kraj – Ibra se vraća na teren!

Svetski sport - Ponedeljak 24.04.2017 - 06:53

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović rekao je da nema nameru da završi karijeru usled povrede prednjeg ukrštenog ligamenta kolena.

Ibrahimović povredio koleno na meču sa Anderlehtom FOTO: Reuters Ibrahimović povredio koleno na meču sa Anderlehtom FOTO: Reuters

Ibrahimović je dodao da će se posle oporavka vratiti još jači.

Zlatan je u četvrtak na utakmici Lige Evropa protiv Anderlehta pokidao prednji ukršteni ligament kolena, a britanski mediji su spekulisali da će 35-godišnji švedski napadač završiti karijeru.

"Kroz ovu povredu ću proći kao i kroz sve drugo. Vratiću se još jači. Već sam do sada igrao s jednom nogom, tako da ovo nije nikakav problem.

Jedno je sigurno, sam ću odlučiti kada je vreme da se završi karijera. Odustajanje nije opcija. Vidimo se uskoro", objavio je Ibrahimović na svom "Instagram" profilu.

Oporavak kod povrede ukrštenog ligamenta kolena traje između šest i devet meseci, tako da se njegov povratak na teren može očekivati tek na zimu.

On se takođe na "Instagramu" zahvalio navijačima na "podršci i ljubavi".

Ibrahimović je prošlog leta došao iz Pari Sen Žermena u Mančester junajted i od tada je na 46 utakmica postigao 28 golova.

Šveđanin je potpisao jednogodišnji ugovor s engleskim klubom i jo uvek ga nije produžio, iako je sezona pri kraju.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: