Pušio pod tušem, kazna 25.000

Svetski sport - Utorak 06.01.2015 - 11:19

Golman Arsenala Vojček Ščensni navodno je oštro kažnjen zbog svog ponašanja posle utakmice sa Sautemptonom prvog dana Nove 2015. godine.

Beta/AP Photo Beta/AP Photo

Engleski mediji tvrde da je poljski čuvar mreže uhvaćen sa cigaretom pod tušem u svlačionici na “Sejt Meri” stadionu posle poraza "Tobdžija" sa 2:0.

Ščensni je bio krivac za oba gola ‘Svetaca’ na tom meču, a cigareta pod tušem ga je koštala 25.000 evra, što je samo bila kap koja je prelila čašu menadžeru Arsenu Vengeru, koji je već bio besan zbog grešaka koje je napravio.

Prethodnih dana pojavile su se informacije da Ščensni možda neće braniti za Arsenal do kraja sezone zbog prekršenih disciplinskih pravila, a već ga je na golu zamenio David Ospina. Međutim, engleski mediji sada tvrde da je Venger još ranije planirao da Ospina bude na golu na meču FA kupa sa Halom, a da ostaje da se vidi da li će Ščensni biti dodatno kažnjen.

Ščensni nije prvi fudbaler Arsenala koji je kažnjen zbog puštenja, prethodno je takav slučaj bio sa Džekom Vilširom i Vilijamom Galasom. Ipak, prekršaj poljskog fudbalera je ozbiljniji pošto se desio u svlačionici, dok je sa Vilširom i Galasom takav slučaj bio tokom izlaska.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: