Rajt Van Galu: Velbek ne pogađa?

Svetski sport - Utorak 10.03.2015 - 11:10

Legendarni napadač Arsenala Ian Rajt narugao se menadžeru Mančester Junajteda Luju van Galu zbog odluke da pusti Danija Velbeka da ode sa Old Traforda.

Beta/AP Photo/Jon Super Beta/AP Photo/Jon Super

Centarfor reprezentacije Engleske postigao je pobedonosni gol za Arsenal na gostovanju u Mančesteru (2:1) i poslao svoju ekipu u polufinale FA Kupa.

Rajt smatra da je Holanđanin pogrešio kada je Velbeka, koji je prošao komletnu akademiju Junajteda, prodao kako bi oslobodio mesto u ekipi za Radamela Falkaa.

Kolumbijac, koji ne dobija previše šansu, a i kada je dobije to nije na konstantnoj bazi, postigao je samo četiri gola ove sezone, dok je Dani bio precizan osam puta u svim takmičenjima.

- Znači Luj, rekao si da Velbek nije postizao dovoljno golova pa si doveo Falkaa. Odlično je to sve ispalo - napisao je Rajt na tviteru.

Velbek je poslednjeg dana prelaznog roka prodat "Tobdžijama" za 20 miliona evra, a Falkao je stigao na jednogodišnju pozajmicu vredu devet miliona, s tim da će Junajted morati da izdvoji još 50 miliona ukoliko bude želeo da ga trajno otkupi od Monaka.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: