Raul nema dilemu: Mesi je najbolji

Svetski sport - Petak 01.05.2015 - 14:30

Legendarni fudbaler Real Madrida Raul izjavio je da je fudbaler Barselone Lionel Mesi najbolji igrač protiv kojeg je ikada igrao.

Foto: Beta/AP Foto: Beta/AP

Raul, koji igra za Njujork Kosmos rekao je za list Sport Ilustrejtid da Mesi "nemoguće stvari čini lakim".

- Imao sam sreće da igram sa velikim igračima - Zinedinom Zidanom, Ronaldom, Luišom Figom, Kristijanom Ronaldom... Ali Mesi je drugačiji, on je neverovatan. On čini da sve izgleda lako i čini se da čak i naizgled nemoguće stvari uradi bez imalo truda - rekao je Raul.

Mesi je ove sezone odigrao 44 utakmica i postigao 49 golova a Barselona ima priliku da osvoji tri trofeja ove sezone.

- Kada gledam Mesija na utakmicama, to je skoro kao da ga gledate da igra fudbal na ulici sa svojim drugarima - rekao je Raul i dodao da su kada je on počinjao najbolji fudbaleri bili Roberto Bađo i Rajan Gigs.

Raul je 1992. godine došao u omladinski tim Reala, a za prvi tim debitovao je dve godine kasnije.

Na Santjago Bernabeu ostao je do 2010. godine i za to vreme odigrao je 741 utakmicu i postigao 323 gola, što ga čini najboljim strelcem u istoriji kluba i igračem sa najviše odigranih utakmica.

B92, BETA

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: