Real želi Van Persija!?

Svetski sport - Utorak 09.09.2014 - 13:22

Engleski mediji prenose da će Real Madrida u januaru pokušati da dovede Robina van Persija iz Mančester Junajteda.

BETA/AP BETA/AP

Holanđanin bi mogao da padne u drugi plan na Old Trafordu dolaskom Radamela Falkaa, pa se sve češće spekuliše o njegovom odlasku.

Real bi za Holanđanina platio navodno 25 miliona funti, što deluje pomalo nerealno s obzirom da Van Persi, iako sjajan golgeter, ima 30 godina.

Madriđani već godinama dobro sarađuju sa Junajtedom, pre pet godina su za tadašnji rekord doveli Kristijana Ronalda, a ovog su im prodali Anhela di Mariju, te na pozajmicu doveli Havijera Ernandesa.

Pored Van Persija, spekuliše se i da bi se Ronaldo mogao vratiti u Mančester. Madriđani navodno žele i mladog Nemca Kristofa Kramera.

Van Persi je nakon dolaska Falkaa istakao da će Kolumbijac morati da se izbori za mesto u timu pored njega, dok je ove nedelje izjavio da jedva čeka da trenira s njim i ostalim velikim pojačanjima ovog leta.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: